Balanta bitti bitiyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Prandelli'nin ısrarla istediği Eder Balanta'nın transferini bitirmek için kadroda yer alan ve gözden çıkarılan yabancı futbolcularla ilgili son kararı bekliyor.

Kendilerinden kulüp bulmalarını isteyen Eboue ve Dany bu konuyla ilgili menajerlerini görevlendirirken, Eboue'nin İngiltere ve Fransa'da yaptığı görüşmelerden olumsuz yanıt aldığı belirtildi.

Dany'nin ise kendisine gelen teklifleri düşük bulduğu ve Galatasaray'dan aldığı yıllık ücretin aynısını istediği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi bu iki futbolcuyu gönderip, Balanta'ya kontenjanda yer açmak istiyor. Bu iki futbolcu gitmeden yapılacak Balanta transferinin daha da maliyetli olacağını düşünen sarı kırmızılı yönetimin bu yüzden ağır davrandığı bildirildi.

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetiminin ise forvet konusunda aceleci olmadığı belirtildi. Campbell konusunda olumsuz yanıt alan sarı kırmızılı yöneticilerin, sürpriz bir ismin peşinde olduğu ve İngiltere'de bazı temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'da Belçika dönüşü Prandelli'nin verdiği iki günlük izin sona ererken, antrenmanlarda da değişikliğe gidildi.

İtalyan teknik direktörün antrenman sayısını 1'e düşürdüğü ve daha çok taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık vereceği kaydedildi.

Galatasaray'da antrenman sayısı 2'dan 1'e düşerken, tatilden geç dönen Wesley Sneijder özel çalışmalar yaptığı bildirildi.

Antrenman eksiğini boş zamanlarında Florya'da çalışarak gidermek isteyen Hollandalı yıldızın lige hazır girmek istediği belirtiliyor.