Bal Kes cevabı sezon sonunda verecek

Bal Kes cevabı sezon sonunda verecek
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, son 10 yılda takımın yüzde 50'sini koruyup devam eden Balıkesirspor dışında başka bir takım olmadığını belirterek, "Türkiye'de alışılmışın dışında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Aktürk, yaptığı açıklamada, hafta sonunda Bursaspor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, taraftarları takımı desteklemeye çağırdı.

Maç bilet fiyatlarının kale arkası 20, maraton 30, kapalı 50 ve 65 lira olarak belirlendiğini dile getiren Aktürk, mutlak galip gelmeleri gereken bir maça çıkacaklarını söyledi.

Takım oyunu olarak her hafta daha iyi noktaya geldiklerini bildiren Aktürk, şunları kaydetti:

"Son 10 yıla baktığınızda bir Kardemir Karabükspor, Süper Lig'e çıktığı hocayla devam etti, bir de biz. Son 10 yılda takımın yüzde 50'sini koruyup devam eden Balıkesirspor dışında başka bir takım yok. Türkiye'de alışılmışın dışında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. PTT 1. Lig'deki takımımızın yarısını koruyarak yolumuza devam ettik. Geçen yıl Balıkesirspor'un düşeceği söyleniyordu, şampiyon olduk. Bu yıl da sezon sonunda bizi eleştirenlere cevabımızı en güzel şekilde vereceğiz."

Aktürk, bir, iki hafta sonra çok daha farklı bir Balıkesirspor izleneceğine inandığını vurguladı.

Takım olma yolunda ilerlediklerine işaret eden Aktürk, "Ligde kalacağımıza inanıyoruz. Futbolcular arasındaki birlik beraberliği en iyi şekilde sağlayıp Balıkesir'in yüzünü güldüreceğiz. Bu konuda taraftarlarımızdan destek ve bize güvenmelerini bekliyoruz" diye konuştu.