Baklavaların sırrı ortaya çıktı!

Baklavaların sırrı ortaya çıktı!
Antalyaspor maçında attığı 2 golle takımı galibiyete taşıyan Luis Nani, sonunda beklenen patlamayı da yaparak zorlu maçlar öncesi “İşte gerçek Nani” dedirtti. Ancak maçın ardından sergilediği vucüdu, attığı golleri geri plana itti. Herkes “Nani bu kasları nasıl yapmış?” sorusunu sordu.

Zorlu bir yaşam sürecinden geçip şimdilerde dünya yıldızı olan Portekizli oyuncu fakir bir ailede 15 çocuğun yaşadığı bir evde büyüdü. Çocukken akşam yiyecek yemeği bile zor bulan dünyaca ünlü yıldız, yaşı ilerledikçe sokak kavgalarıyla başlayan belalı bir yaşama alışmak zorundaydı. Mahalle, suç oranının kabarık olduğu bir mahalleydi. Nani de kendini korumak için sokak dövüşü olarak bilinen ‘Capoeira’ya merak sardı.

ÖNCE SALONA, SONRA İDMANA


Spor salonunda ağabeyleriyle çalıştı ve Capoeira ile birlikte atletik bir görünüme kavuştu. Hızının ve kıvraklığının temelinde de Capoeira var. Goller sonrası parendeleri de bu spor sayesinde rahatlıkla atıyor. Futbola profesyonel olarak başladığında Capoeira’nın faydasını gördüğünü belirten Nani, fit görünmeyi hiçbir zaman ihmal etmedi. Manchester United’da kendisine özel antrenör tuttu ve uzun yıllar birlikte çalıştı. F.Bahçe’ye geldiğinde de idman öncesi soluğu önce Fatih Yıldız ile birlikte spor salonunda alıyor, takımla çalışmasını sonra yapıyor.

"ADA GÜNLERİMİ HATIRLAMAYA BAŞLADIM"


Şu an kendisini F.Bahçe’de mutlu ve huzurlu hissettiğini ifade eden Nani, “Sporting’de huzurlu değildim. Manchester’daki güzel günlere dönerim umudu taşıyordum ancak bir türlü bu isteğim gerçekleşmedi. F.Bahçe’ye gelişim tamamen bir umuttu. Başlangıçta zorlandım ama şimdi İngiltere’deki günlerimi hatırlamaya başladım.

Dolu tribünler, her maçın heyacanla takip edilmesi beni havaya soktu. F.Bahçe’de başarılı olacağım, Manchester günlerime döneceğime inanıyorum. Attığım goller motivasyonumu artırdı. Performansımı düşürmeden takımım için var gücümle mücadele edeceğim” dedi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer
Kaynak: Vatan