Bakkal'ı sevindiren gelişme

Bakkal'ı sevindiren gelişme
TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Ümraniyespor'u yenerek iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Ligin 11. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerindeki idmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bakkal, antrenman öncesi basın mensuplarına, iyi gidişatlarını Ümraniyespor maçında da devam ettirmek istediklerini belirtti.

Hem ligde hem de kupada iyi oynadıklarını, çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Bakkal, "Her maçı kazanmak için oynayan bir takım oluşmaya başladı. Bu da beni sevindiriyor. Ümraniyespor maçında da kazanacağız, kazanmaya gidiyoruz. Çünkü galibiyetin bize neler getireceğini biliyoruz. Zorlu bir periyot başlıyor. Buna hazırız. Hasan Hatipoğlu ile Galip Güzel'in sakatlıkları dışında sıkıntı yok." diye konuştu.

Bakkal, herkesin oynayabileceği bir takım oluştuğuna dikkati çekerek, "Bu da rekabeti artırıyor. İnanılmaz güzel dostluk var. O da performansa yansıyor. Hanımlara da teşekkür ediyorum. Oyuncuların eşleri her hafta bir yemek düzenliyor. Aile ortamı bize artı getiriyor. Huzurluyuz, keyifliyiz, bütün vecibelerini yerine getiren bir kulüp yönetimi var. Biz de onlara inşallah galibiyetlerle karşılık veririz." ifadelerini kullandı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Isınma hareketleriyle devam eden idmanda futbolcular, dayanıklılık ve koordinasyon çalışması yaptı.

Sakatlıkları devam eden Hasan Hatipoğlu ve Galip Güzel, antrenmanı koşuyla tamamladı.