Aziz Yıldırım ve Advocaat'tan transfer zirvesi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de transfer için gözler teknik direktör Advocaat ile başkan Aziz Yıldırım'ın arasında gerçekleştirilecek toplantıya çevrildi... 


Hücum ve orta alana takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, eski oyuncularını da gündemine aldı. Inter'den ayrılması beklenen Caner Erkin ve Mousa Sow için değerlendirmeler yapılıyor.

Bu oyuncularla ilgili nabız yoklayan Sarı-Lacivertliler, kiralama formülünü de masada tutuyor. 

Savunmanın solunda Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı alternatifleri bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör Advocaat'ın Caner Erkin'i orta alanın solu için düşündüğü öğrenildi. 

Advocaat'ın ısrarla istediği isimlerin başında ise Jermain Lens geliyor. Sunderland forması giyen Hollandalı oyuncu için temaslar sıklaştırıldı. orta alan için diğer adaylar Hakim Ziyech ve Samir Nasri...

Yönetim bu oyuncuların yüksek maliyetlerini aşağıya çekebilmek için yoğun çaba sarfediyor. Bu geniş liste üzerinde temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe Yönetimi, transfer çalışmalarını bu hafta noktalamayı hedefliyor.

Öte yandan Fenerbahçe'de, Grasshoppers maçının hazırlıkları sürüyor. İlk maçtan alınan 3-0'lık avantajı da düşünen Advocaat'ın İsviçre deplasmanında alternatifli bir 11 hazırladığı öğrenildi.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?


Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Alanyaspor maç özeti ve sonucu

Galatasaray - Kardemir Karabükspor maç özeti ve sonucu


-reklam01-