"Az da olsa play-off şansımız var"

"Az da olsa play-off şansımız var"
PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Çok az da olsa play-off şansımız devam ediyor." dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Adana Demispor maçından aldıkları bir puanla önceki hafta sahalarında 1-0 mağlup oldukları Altınordu maçını bir nebze olsun telafi ettiklerini söyledi.

Adana Demirspor maçında çok iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini kaydeden Ravcı, "Adana Demirspor maçında galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Müsabakadan aldığımız bir puan ve oyuncularımızın 90 dakika boyunca gösterdikleri azim ve hırslı oyunları bizi sevindiren taraf oldu." diye konuştu.

Ali Ravcı, sezon başında hedeflerini PTT 1. Lig'de kalmak olarak belirlediklerini ve bunu da başardıklarını belirterek, "Play-off için umutlarımız daha bitmedi. Ligde oynayacağımız son 3 maçı da kazanarak ligi bitirmek istiyoruz. Çok az da olsa play-off şansımız devam ediyor. Oyuncularımızı ve teknik heyeti bugüne kadar göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Alima Yeni Malatyaspor taraftarının Adana Demirspor deplasmanında tribüne alınmamasına da değinen Ravcı, "Taraftarımızın Adana'ya kadar gelip maça alınmamasını kınıyorum. Her ne kadar taraftarımız sahanın içerisinde olmasa da maç boyunca onların varlığını hep yanımızda hissettik." şeklinde görüş bildirdi.