Aysal gaza bastı

Aysal gaza bastı
Pazartesi günü bitecek transfer öncesinde 3 imza attırmayı planlayan G.Saray, dün Tarık Çamdal için resmi görüşme yaptı. CEO Lutfi Arıboğan ile yönetici Emir Sarıgül, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşçan ile İstanbul'da 3 saat zirve gerçekleştirdi. Transfer görüşmesinde iki yönetici, bir türlü Hoşçan'ı ikna edemedi. Aslan'a Hoşçan, "6 milyon eurodan bir kuruş aşağı vermem" diyerek resti çekti.

BAŞKANA DANIŞACAKLAR
Zirvede G.Saray, kapıyı 4 milyon eurodan açtı. Takas yoluyla Dany, Lukas, Sabri, Endoğan isimleri önerildi. 2.5 milyon euro+2 oyuncu teklifine, Hoşçan "Hayır" derken Es-Es cephesi kendi teklifini iletti; "Umut Gündoğan ve Furkan ile 4 milyon euro isteriz"... Ancak buna iki G.Saraylı yönetici "Başkana danışalım" diyerek süre istedi. Ünal Aysal ile görüşüp Eskişepir'e yanıt verilecek. Pazartesiye kadar Tarık Çamdal'ın bitirilmesi bekleniyor.

2 YABANCI İÇİN BREZİLYA'DA

Öte yandan Başkan Ünal Aysal, iki yabancı almak için de harekete geçti. İdari Menajer Cenk Ergün, dün Brezilya'ya gitti. Daha önce gündeme gelen Pato, Damiao, Doria gibi isimlerin dışında gündeme yeni isimler geldi. Balanta konusunda kriz çözülemezken stoperin sağ bek de oynaması, forvetin kanatta da yer alabilmesi kriterleri dikkate alınacak.

Kaynak: Akşam