Aysal ibra edilecek mi?

Aysal ibra edilecek mi?
Galatasaray Kulübü'nün 2015 yılı olağan mali genel kurulu yarın yapılacak.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek kongrede, kulübün geriye dönük 1 yıllık faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, sarı-kırmızılı yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak.

Kongre gündeminde, kulüp üyeliğine giriş ücretinin iki katına çıkarılması, kulüp yıllık ödentisinin 200 liradan 300 liraya yükseltilmesi, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanması ve 2015 yılı bütçesinin görüşülüp karar bağlanması da bulunuyor.

Aysal ve Yarsuvat dönemlerinin ayrı ayrı ibrası gündemde

Mali genel kurulda, 26 Ekim 2014 tarihindeki olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat ile bir önceki başkan Ünal Aysal'ın dönemlerinin ayrı ayrı ibraya sunulması gündemde.

Sarı-kırmızılı kulübün yüksek borç oranı nedeniyle başkan Duygun Yarsuvat tarafından gündeme getirilen konu, genel kurul gündemine alınmazken, verilecek önergeyle kongre günü bu durumun üyelerin oyuna sunulması bekleniyor.

Bu yöndeki olası bir önergede genel kurul divanı, iki ayrı başkanının yönetim dönemlerinin ayrı ayrı ibra edilmesiyle ilgili konuyu üyelerin kararına bırakabilecek.