"Avrupa'nın en iyi taraftarları..."

"Avrupa'nın en iyi taraftarları..."
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ı 4-0 mağlup eden Borussia Dortmund takımının Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, kendileri açısından güzel bir maç olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklama yapan İlkay, 3. maçlar sonunda 9 puana ulaştıklarını hatırlatarak, "Bizim için gayet güzel bir maçtı. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok iyi bir maç çıkardık ve 4 golle galip geldik. Galatasaray'a çok fazla gol şansı tanımadık" diye konuştu.

İlkay, mücadele öncesinde Galatasaray taraftarının yaptığı koreografi ile iyi bir organizasyona imza attığını vurgulayarak, "Maçtan önce atmosfer ve koreografi inanılmazdı. Zaten Galatasaray'ın taraftarları Avrupa'daki en iyi taraftar grupları arasında. Gerçekten çok güzel bir koreografiydi. İnşallah Galatasaray önümüzdeki maçlarda hem ligde başarılı olur hem de Avrupa'da maçları alıp gruptan çıkar" ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, ileride Türkiye'de forma giymeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya, "Onu bilemiyorum. Nasip, kısmet" yanıtını verdi.