"Avrupa'daki gibi oynayın"

Video yükleniyor...

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü deplasmanında bir puanı duraklama anlarında Cardozo'nun attığı penaltı golüyle kurtaran Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in karşılaşma sonrasında oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Ortaya konan futboldan memnun olmadığını futbolcularına aktaran Boşnak teknik adamın, "Avrupa Ligi'nde gösterdiğiniz arzu ve mücadele gücünü, ligde göremiyorum. Bir an önce toparlanmalıyız. Yaşadığımız bu puan kayıplarını, ligin sonunda arayabiliriz." dediği öğrenildi.

Trabzon'a dönüşte yardımcılarıyla da görüşen Halilhodzic'in, takım olarak hücum olarak eksikleri olduğunu, hafta içi yapılacak antrenmanlarda bu konunun üzerinde durmaları gerektiğini söylediği belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde beraberliklere abone olurken, oynadığı 6 resmi maçta yenilmedi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan bordo-mavililer, yenilediği kadrosuyla Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da yenilgi yüzü görmezken, aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Trabzonspor, lig ve Avrupa Ligi olmak üzere 6 resmi maçta, 2 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Halilhodzic yönetimindeki bordo-mavililer, ilk olarak Avrupa Ligi Play-Off turunda Rostov karşısında 2-0 ve 0-0'lık sonuçlarla tur atlayarak gruplara kaldı. Ligde SAİ Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan Trabzonspor, Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv'i 2-1 yenmeyi başarırken, İstanbul Başakşehir maçında ise sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.