"Avrupa'da ve Türkiye'de başarı istiyoruz"

"Avrupa'da ve Türkiye'de başarı istiyoruz"
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çanakkale'ye gitti.

Başkent temsilcisinden yapılan açıklamaya göre, sezon hazırlıklarına 22 Ağustos'ta tam kadro olarak Ankara'da başlayan "Mavi Kaplanlar", ikinci etap kamp çalışmalarını 3 Eylül'e kadar 13 oyuncuyla Çanakkale'de sürdürecek.

Türk Telekom, Çanakkale kampının ardından Mirza Delibasic Turnuvası'na katılmak için Bosna Hersek'e gidecek.

Saraybosna'da 9-10 Eylül tarihlerinde 2 hazırlık maçı yapacak başkent ekibi, buradan Antalya'ya geçecek ve 3 özel karşılaşma daha oynayacak. Türk Telekom, 28 Eylül'de başlayacak Ankara Turnuvası'nda ise başkent seyircisiyle buluşacak.

"Takım olma yolunda önemli bir kamp olacak"
Yeni sezon hazırlıkları hakkında değerlendirmelerde bulunan Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, kamp boyunca kondisyon yüklemesi yapacaklarını belirtti.

Ankara etabında yenilenen kadronun uyumu açısından iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan Sunter, şu ifadeleri kullandı:

"Sezon hazırlıklarımızın ilk etabında takıma yeni katılan yabancı oyuncularımızın çalışma arzusunu görmek bizi heyecanlandırdı. Yerli oyuncularımız da takıma çok çabuk adapte oldular. Tecrübeleriyle hem saha içinde hem de saha dışında bize yardımcı oluyorlar. Çanakkale kampı takım olmamız yolunda çok önemli bir adım olacak. Uzun bir süreden sonra ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edeceğimiz için bu yıl hazırlıklarımızı daha sıkı yapıyoruz. Hem Avrupa hem de Türkiye'de başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz."