"Avrupa Ligi'ne ait olduğumuzu kanıtlamalıyız"

"Avrupa Ligi'ne ait olduğumuzu kanıtlamalıyız"
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Sinan Güler, THY Avrupa Ligi'nin yeni formatında mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayacaklarını belirtti.

THY Avrupa Ligi'nde 15 harika takıma karşı oynayacaklarını dile getiren Sinan Güler, "Herkese ve kendimize THY Avrupa Ligi'ne ait olduğumuzu kanıtlamalıyız. Taraftarların keyif alabileceği bir oyun oynamak istiyoruz. THY Avrupa Ligi'nin yeni formatı tüyler ürpertici. Çok zor deplasmanlara gideceğiz, pek çok güzel şehir göreceğiz. Umarım bütün takımlar böyle hissediyordur. Özellikle İstanbul hakkında." ifadelerini kullandı.

Takımın yeni transferlerine güvendiğinin altını çizen 32 yaşındaki basketbolcu, şunları kaydetti:

"Onlarla beraber oynamak heyecan verici. Kimi oyuncular uzun yıllardır Türkiye'de, kimisiyle de yeni tanıştık. Hangi yeteneklere sahip olduklarını ve parkede neler verebileceklerini anlamaya çalışıyoruz. Eğer bütün takımı büyük bir makine gibi çalıştırmayı başarırsak diğer takımlar için sorun olacağız."

Galatasaray Odeabank takımının eksik yanlarını kapatmak için elinden gelen tüm gayreti ortaya koyacağını belirten Sinan Güler, "Yaşın artması ve değişen sorumluluklarımla beraber, istediğim kadar savunmada efektif olamıyorum. Fakat bu sene savunmada önemli bir rolüm olduğunu biliyorum. Bunu nasıl başaracağımı çözmem gerek." değerlendirmesinde bulundu