Atletico Mendes'i kaptırmadı!

Atletico Mendes'i kaptırmadı!
Diego Costa ve Filipe Luis'i Chelsea'ye, Adrian'ı Porto'ya ve Diego'yu Fenerbahçe'ye kaptıran Atletico Madrid, sözleşmesi biten Tiago Mendes'i elinde tutmayı başardı.

Atletico Madrid kulübü, 2004-2005 sezonunda Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea'de forma giyen ve yeniden Maviler'e dönmesi gündemde olan 33 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzalandığını duyurdu.

Atılan imzaların ardından resmi internet sitesine konuşan Tiago, "Kulüp bana sözleşme yenileme şansı sundu. Gurur duydum, çünkü inanılmaz bir sezon yaşadık, ama açıkçası ayrılmak için doğru zaman olduğunu düşünmüştüm. Yaz boyunca birçok farklı ligden teklif aldım ve bir süre seçeneklerimi değerlendirdikten sonra kararım Atletico'da kalmak oldu" sözlerini kullandı.

Daha önce forma giydiği Chelsea'de 1, Lyon'da 2 lig şampiyonluğu yaşayan Tiago, 2011'de transfer olduğu Atletico Madrid'de de 1 lig, 1 Avrupa ligi ve 1 Kral Kupası zaferleri elde ederken, geçtiğimiz sezon kulübün şampiyonlar liginde finale yükselmesinde de önemli rol oynadı.