Atletico Madrid Beşiktaş'tan Gökhan Töre için 16 milyon euro veriyor

Video yükleniyor...

Devre arası transfer döneminde uzun süre sessizliğini koruyan Beşiktaş, 3 transferi birden yaparak dikkatleri üzerine çekti. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda bir kaleci bir de stoper için arayışa geçen siyah beyazlılar, Dinipro'dan Kaleci Denys Boyko ve Getafe'den stoper Alexis Delgado'yu alarak bu transferleri bitirdi.

Siyah beyazlılar Spartak Moskova'da forma giyen Aras Özbiliz ile anlaşarak, önümüzdeki sezonun planlamasına da başlamış oldu. Orta sahanın hücum kısmında her mevkiide oynayabilen Aras, önümüzdeki sene düşünülerek imzayı atmasının hemen ardından, İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiralanacak. Hem oyuncu maç eksikliği yaşamayacak hem de tecrübe kazanmış olacak. 

Ancak Beşiktaş'ın futbolcularına da talipler var. Çinli yöneticilerin Ersan ısrarı hala sürerken, Beşiktaş çok astoronomik bir rakam gelmediği sürece Ersan'ı göndermeye sıcak bakmıyor.

İspanyol kulübü Atletico Madrid, Gökhan Töre'nin peşini bırakmıyor ve başarılı futbolcuyu devre arasında takıma katmak için girişimlerde bulunuyor. İsbpanyol kulübü yetkililerinin görüşmeler için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

16 Milyon Euro'luk bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalan Madrid ekibinin önümüzdeki transfer döneminde yasağı olması rakam anlamında siyah beyazlıların işine gelen bir durum olsa da yönetim şampiyonluk yolunda Gökhan Töre'nin gitmesine sıcak bakmıyor.

Ancak Gökhan Töre'nin bonservisinin en az 16 Milyon Euro'ya Atletico Madrid'e verilip, yıldız futbolcunun sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık oynaması da alternatifler arasında. Yapılacak görüşmelerin ardından Gökhan'ın transfer durumu netleşecek ve siyah beyazlı yönetim de takımın son durumunu teknik heyetle bir araya gelerek planlamaya çalışacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri