Atletico anlaşmayı uzattı

Atletico anlaşmayı uzattı
Atletico Madrid, mili futbolcu Arda Turan'ın da katıldığı bir etkinlikle Volkswagen firmasıyla 4 yıldır devam eden sponsorluk anlaşmasını bir yıl uzattı.

Atletico Madrid'in antrenman tesislerinde yapılan basın tanıtımı sırasında, bazı futbolcular özel donanımlı Volkswagen marka otomobillerle gösteri amaçlı bir yarışma yaptı. İkişerli 3 takım kuran futbolcular, içinden dışarının görünmediği, kameralı bir sistem aracılığıyla kullanılan arabaların sürücü ve yolcu koltuklarına oturdu.

Godin-Koke ikilisi, amacın, en kısa sürede sahayı turlayıp büyük plastik topu kaleye sokmak olduğu yarışmayı ilk sırada bitirdi. Moya-Griezmann 2'nci, Gimenez-Arda ikilisi de 3'üncü oldu.

Gösterinin ardından Atleticolu futbolculara, Volkswagen'in farklı modellerindeki arabaları verildi.

:Bu arada İspanyol orta saha oyuncusu Koke, tanıtımın sonunda basına yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde evlerindeki ilk maçta 0-0 berabere kaldıkları Real Madrid'e karşı tur şanslarını değerlendirdi.

"Favori Real Madrid ama futbolda her şey olur" diyen Koke, "Onlar sahalarında oynuyor ve bu önemli bir avantaj. Çok baskılı başlayacaklarına eminim. Bu nedenle onlardan daha hırslı ve baskılı bir şekilde sahaya çıkmamız gerekiyor. Avantaj onlardaymış gibi gözükse de bence tur ortada. Bernabeu'de atacağımız bir gol çok değerli olacaktır" yorumunu yaptı.

"La Liga'yı 3. bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı" hedeflediklerini söyleyen Koke, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde dün akşam oynanan maçlar hakkında ise "Evimde ailemle yemek yiyordum maçları izlemedim ama Porto'nun galibiyeti beni çok şaşırttı. Barcelona'nın kazanmasına ise çok şaşırmadım. Çünkü Paris Sint Germain'in çok eksiği vardı" ifadelerini kullandı.