Atiba:''Önümüzde tarih yazma fırsatı var''

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı futbolcu Atiba Hutchinson yarınki maçı dört gözle beklediklerini belirterek, "Kulübümüz için önemli maça çıkacağız. Deyim yerindeyse tarihi maça çıkacağız." dedi.

Fenerbahçe maçından sonra gerekli hazırlıklara başladıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Dinamo Kiev tanıdığımız takım. Yarın gereken her şeyi yapacağız. Sabırsızlıkla yarını bekliyoruz. Burada bir antrenman yapacağız. Buradaki koşulları göreceğiz. Daha sonra otele dönüp analiz yapmaya devam edeceğiz. Umarım yarın hem bizim için hem destekleyenler için hem de kulüp için burada güzel bir gece olur." ifadelerini kullandı.

Kiev'deki hava soğukluğunun farkında olduklarını anlatan Hutchinson, şunları söyledi:

"Belki takımdaki bazı oyuncular daha önce hiçbir şekilde böyle bir atmosferde oynamadı. Yapacağımız antrenmanla gerek zemine gerek atmosfere gerek stada alışmaya çalışacağız. Bu maçın öyle büyük bir anlamı var ki tarihi fırsat sunuyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Zor bir takvimden çıktık ama zinde durumda olacağız. Zihinsel olarak da hazır olacağız ve sahada yüzde yüzümüzü vereceğiz."