Aslantepe kapalı gişe

Aslantepe kapalı gişe
VIP koltuklar ve localar da dahil olmak üzere tribünlere akın eden G.Saraylı taraftarlar tam 60 milyon euro gibi inanılmaz bir rakamın kulübün kasasına girmesini sağladı. Geriye sadece 4 bin kombine kaldı.

İki yıldır şampiyonluk kupasını kimselere kaptırmayan G.Saray, taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor. Geçen sezon devre arasında Drogba ve Sneijder gibi iki dünya yıldızına parçalı formayı giydiren yönetim, taraftarları fazlasıyla tribünlere çekmeyi başardı. Hatta ilgi o kadar büyüdü ki stat yapılmadan “G.Saray 30 bini dolduramaz” denilen TT Arena’da 52 bin bilet yetmez oldu. Geçen sezon tek bir kombine bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, daha temmuz gelmeden satışa çıkan 41 bin kombineyi tüketti. Geriye sadece 4 bin kombine kalırken satılan VIP koltuklar ve localarla birlikte yönetimin kasasına tam 60 milyon euro gibi inanılmaz bir rakam girmiş oldu.

Kombinesiz 7 Bilet
Bu rakam yeni dünya yıldızlarının müjdecisi olurken taraftarların kalan 4 bin kombineye ilgisi tüm hızıyla sürüyor. Gelelim kombineler dışında kalan 7 bin bilete… Bunun 2 bini deplasman takımına ait olduğu için yönetimin yapabilecek bir durumu yok. Kalan 5 binin bir kısmı ise hem taraftarlar için her maçta satışa sunulacak hem de UEFA kontenjanına ayrılacak. Tabii sponsor biletlerini de unutmamak lazım. Kısacası üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapan taraftarlar 60 milyon euroyu kulübe getirmiş oldu.