Florya'da stoper zirvesi!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 ile geçen Galatasaray, galibiyet sevincinin yanında Burak Yılmaz'ın sakatlık şokunu yaşadı.

77. dakikada Umut Bulut'un yerine oyuna dahil olan ve 3 dakika sonra sakatlanarak gözyaşları içinde sahayı terk eden Burak Yılmaz'ın, yapılan kontrollerinin ardından ciddi bir sakatlık geçirmediği anlaşıldı. Karşılaşmanın ardından hastanede kontrolleri yapılan golcü oyuncunun, MR sonuçlarının temiz çıktığı ve yeni bir bulguya rastlanmadığı açıklandı.

Milli Futbolcu'nun hafta boyunca istirahat edeceği öğrenilirken Süper Lig'in 18. Haftasında oynanacak Bursaspor karşılaşmasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde sahada olabileceği belirtildi.

Öte yandan Aurelien Chedjou ve Semih Kaya'nın yokluğundan defansın ortasında Hakan Balta ile birlikte 90 dakika görev yapan Koray Günter'in performansı teknik heyeti memnun etmesine karşın Hamza Hamzaoğlu'nun stoper mevkiine transfer yapılmasını istediği öğrenildi.

Sarı Kırmızılı yönetimin de uygun şartların oluşması halinde transfere onay vermesi ve defansın ortası için bir oyuncu için harekete geçmesi bekleniyor. Gündemdeki 1 numaralı isim olan Serdar Aziz ile ilgili olarak Bursaspor ile temas halinde bulunan yönetimin Yeşil Beyazlı kulüple pazarlık aşamasında olduğu gelen haberler arasında...

Sakatlığı bulunan ve Çaykur Rizespor maçında takımdaki yerini alamayan Semih Kaya'nın, Bursaspor maçına da yetişmesinin zor olduğu ve Lig'in 19. Haftasındaki Eskişehirspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Bu arada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Eskişehirspor maçın yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. oyuncularınının büyük bir bölümünü kupa maçında dinlendirecek Hamza Hamzaoğlu, Ligdeki zorlu Bursaspor maçında puan kaybı yaşamak istemediği öğrenildi.