Aslan'ın geleceği bu raporla çiziliyor!

Video yükleniyor...

Teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesiyle ligde ve kupada peş peşe galibiyetlere imza atan Galatasaray'da, yönetim Hamzaoğlu'ndan gelecek rapora göre devre arası transferinde yol haritasını belirleyecek.

Yönetim, kadroya giremeyen oyuncular dışında A takım profilini koruyup teklif gelen yıldız futbolcularını elden çıkarmayıp oyuncu transferi de yapmamayı planlıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelecek hafta sunacağı raporu bekleyen G.Saray Yönetimi'nin transfer yapmak istememesinin başlıca sebepleri ise UEFA Financial Fair Play kuralları ve mevcut kadro derinliği.

Yönetim, 2 sene önce 9 puan farkla şampiyonluğa uzanan kadronun bozulmamış olmasından dolayı transfere ihtiyaç duyulmadığını düşünse de devre arasında nasıl bir tavır alınacağını teknik direktör Hamzaoğlu'nun raporu belirleyecek.

Öte yandan Sarı Kırmızılıların başına geçtikten sonra gol yollarındaki sorunu çözen Hamzaoğlu, savunmadaki sorunları da bitirebilmek için devre arasını bekliyor.

Son 7 karşılaşmada 28 gol atan Galatasaray, 5-0'lık Torku Konyaspor maçı hariç tüm karşılaşmalarda kalesinde gol gördü. Yoğun maç fikstürü nedeniyle savunma kurgusunu istediği gibi tasarlayamayan Hamzaoğlu, devre arasında yapılacak kampta takım savunmasını kusursuz hale getirip hücumda problem yaşamayan takımının savunma sorunlarını da çözmeye çalışacak.

Savunmada yapılan bireysel hatalardan yenilen gollerin önüne geçmek isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun hedefinde, yalnızca defans oyuncularıyla değil, tüm oyuncuların birlikte uygulayacağı takım savunmasını kuvvetlendirmek bulunuyor.