Aslan'ı galibiyet kadar sevindiren olay!

Video yükleniyor...

Şampiyonluk yarışında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u yenerek ikinci sıradaki yerini koruyan Galatasaray ara vermeden Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyespor galibiyetinin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun soyunma odasında kısa bir konuşma yaptığı ve oyuncularını tebrik ettiği öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncularına yaptığı konuşmada, "bundan sonra her şey sizin elinizde. Kalan maçlarımızı kazanırsak mutlu sona ulaşan taraf biz oluruz. Gösterdiğiniz mücadele için hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi

Bu sezon hemen hemen her maçta yediği goller yüzünden eleştirilen Galatasaray defansı son iki haftada gol yemeyerek dikkat çekti.

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu her açıklamasında takımının önce hücum oynayacağını ve amaçlarının yediğinden fazlasını atmak olduğunu söylese de, Sarı-Kırmızılılar ligde son 2 maçta savunmada adeta duvar örüp, Gaziantep ve Akhisar'a gol şansı vermedi.

Muslera gibi bir kaleciye sahip olmasına karşın, ligde ilk 4 sırada bulunan takımlar içinde 34 golle en fazla gol yiyen ekip olan Sarı Kırmızılılar, Akhisar Belediyespor karşısında da savunmanın iki kilit ismi Chedjou ve Melo olmamasına rağmen Akhisar deplasmanından gol yemeden 3 puanla dönmeyi başardı.

Geçirdiği sakatlık sonrası 4 ay sahalardan uzak kalan Semih Kaya, Akhisar Belediyespor maçında formasına kavuşurken, gösterdiği performansla tam not aldı.

Öte yandan Galatasaray'da Alex Telles, Akhisar Belediyespor maçında gördüğü sarı kartlı cezalı duruma düştü. Brezilyalı futbolcu Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray