Aslan'da gözler Sneijder'de!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Dünya Kupası'nın ardından yaptığı izni tamamlayarak takıma katılan Wesley Sneijder'in test sonuçlarının olumlu çıkmasının ardından 25 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa Finali'ne yetiştirilmesinin planlandığı belirtildi.

Tatilinin son bölümlerinde çalışmalarına başlayan Sneijder'in kan ve fizik kondüsyon testlerinde elde edilen değerlerin normal sonuçlarda olduğu ifade edildi. Bu sonuçlar sonrasında Sneijder ile özel bir görüşme yapan teknik direktör Prandelli'nin Hollandalı futbolcudan ''Fenerbahçe maçına yetişebilirim'' yanıtı aldığı öğrenildi.

Sneijder'den gelen bu olumlu yanıt üzerine Prandelli ve yardımcıları, Hollandalı futbolcuya Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için ayrı bir program hazırladı. Yıldız futbolcunun uygulanacak yoğun antrenman programıyla çalışmalarını sürdüreceği ve Süper Kupa finalinde oynayıp oynamayacağına önümüzdeki haftasonuna doğru karar verileceği belirtildi.

Sneijder gibi kadrodışı bırakıldıktan sonra affedilen Gökhan Zan için de ayrı bir program hazırlandığı, onun da en kısa sürede takım arkadaşlarıyla aynı seviyeye gelebilmesi için yoğun bir programla çalıştırılacağı ifade edildi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ederken, stoper mevkiinde Prandelli'nin en çok istediği isim olan Eder Balanta transferinde önemli adımlar atıldığı, ancak yönetimin yabancı kontenjanını henüz açamamış olması nedeniyle transferin netleştirilemediği belirtildi.

Bu arada sarı kırmızılıların sabah yaptığı antrenmanda ayak bileği burkulan Veysel antrenmanı yarıda bıraktı. Veysel'in kesin durumu çekilecek mr sonrasında netlik kazanacak.