Aslan 'savunmasız' kaldı

Video yükleniyor...

Galatasaray'da farklı Borussia Dortmund yenilgisinin ardından gözler Süper Lig'e çevrilirken, Alman takımı ile oynanan maçta sakatlanan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun İstanbul Başakşehir karşılaşmasına yetişmelerinin zor olduğu belirtildi.

Karşılaşma sonrası Semih'in ağrılar oluşan beline özel bir enjeksiyon uygulanacağı belirtilirken genç futbolcunun durumunun an be an takip edileceği, ancak şu an için Pazar gününe kadar tam olarak hazır olmasının zor olduğu öğrenildi.

Aynı maçta sağ üst ön adele grubunda darbe ve zorlanmaya bağlı sakatlık yaşayan  Chedjou'nun da tedavisine başlandığı ve maça yetiştirilmesine çalışıldığı belirtildi. her iki fubolcunun da durumunun uygulanacak tedaviye verecekleri yanıta göre netlik kazanacağı, ancak durumlarının kritik olduğu vurgulandı.

İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 11'ini bu oyunculardan gelecek habere göre savunmayı belirleyecek Prandelli'nin Dortmund maçının kadrosunda orta saha ve hücum hattında da  değişiklikler yapacağı ifade edildi.

Pazar günü Hakan Balta'yı görevlendirmeyi planlayan Prandelli'nin Melo'yu stopere çekebileceği , Olcan Adın'ı da 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

Karşılaşma sonrası oyuncularıyla bir toplantı yapan Teknik direktör Cesare Prandelli'nin  ''Dortmund maçını unutun, Hedefimiz 4. yıldız. bu doğrultuda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. '' dediği ifade edildi.

Borussia Dortmund karşılaşmasında oynanan futbol nedeniyle oyuncularını eleştiren Prandelli'nin ''Kazanabiliriz ya da kaybedebiliriz. Ama bu kadar etkisiz futbol oynamak Galatasaray adına yakışmadı. Yine de o maçta takılıp kalacak değiliz. Her zaman önümüzdeki maç en önemli olanıdır. Şu anda da en önemli maç İstanbul Başakşehir karşılaşması. Silkinip kendimize geleceğiz ve o maçta üst düzey mücadele edeceğiz'' şeklinde konuştuğu belirtildi.