Aslan istedi Kartal kapıyor

Video yükleniyor...

Transfer sezonunda aldığı futbolculardan çok, sattığı futbolcularla konuşulan Beşiktaş'ta oyunculara gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyor.

Siyah beyazlı takımın neredeyse yarısına teklif gelmesine rağmen dünyadan bir çok kulüp Beşiktaş'ın kapısını çalıyor.

Beşiktaş'ta şimdiye kadar Demba Ba'yı 13, Atınç'ı da 5+1 milyon Euro'ya gönderdi ve kulüp tarihinin en büyük futbolcu satışını yaptı. Bunun yanında, Sosa'ya 6, Oğuzhan'a 4 ve Ersan Gülüm'e net 5 milyon Euro teklif yapıldı. Sosa ve Oğuzhan için yapılan teklifler geri çevrilirken Ersan'ın Çin'e transferi bu oyuncunun 4 yıllık sözleşme ısrarı yüzünden son anda yattı.

Demba Ba ve Atınç'ın gittiği Ersan Gülüm'ün son anda takımda kaldığı dönemde, Oğuzhan, Kerim Frei, Sosa ve Pedro Franco'nun aldıkları transfer tekliflerine son olarak Mustafa Pektemek'in de adı eklendi.

Rus spor basını Rubin Kazan takımının Mustafa Pektemek için Beşiktaş'a 1.5 milyon Euro önerdiğini iddia etti. Haberde ayrıca Kazan'ın 2012 yılında da Mustafa'yı almak için 5 milyon Euro önerdiği ve o zaman alamadığı forvet için şimdi yeniden hareket geçtiği de yazıldı.

Beşiktaş için Mustafa Pektemek'e geldiği iddia edilen bu teklifin yanında, Arjantin'den de ciddi iddialar var. Arjantin spor radyosu Radiolared, Estudiantes'in Sosa transferinde yeniden ısrarcı olduğunu ve bir kaç güne kadar çok daha ciddi bir teklif ile Beşiktaş'ın kapısını çalacağını bildirdi.

Estudiantes Başkanı Juan Sebastion Veron tarafından çok istenilen Sosa için oyuncunun kendi menajeri ve Arjantin ekibinin sportif direktörünün bir kaç gün içinde İstanbul'a geleceği ifade edildi. Daha önce Sosa'yı kiralamak için menajeri aracılığı ile nabız yoklayan Estudiantes kulübüne ret cevabı veren siyah beyazlıların, bu kez 8 milyon Euro'ya kadar çıkması beklenen Güney Amerika yetkililerine nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Beşiktaşlı oyunculara gelen bu teklifler karşısında, teknik direktör Şenol Güneş ise oldukça mutlu olmasına rağmen Demba Ba ve Atınç'ın ardından, üzerinde ısrarla durduğu Sosa'nın takımdan ayrılmasına karşı çıkıyor. Şenol Güneş yeni stadın açılacağı ve şampiyonluk yarışının verileceği bir ortamda takıma tamamen adapte olmuş, yeri doldurulması zor olan oyuncuları kaybetmek istemiyor.

Ersan Gülüm'ün yeni bir Çin takımından teklif almasının ardından gitmesine kesin gözüyle bakılırken, yeni stoper için gözler Brezilya'dan gelecek habere çevrildi.

Gremio'lu Luis Rhodolfo ile masaya oturmayı planlayan yönetim, Şenol Güneş'in listesinde ilk sırada yer alan Brezilyalı için bonservis pazarlığı yapacak.

Dış Transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Gökhan Keskin ve İdari menajer Ali Naibi ile beraber Brezilya'ya giden Beşiktaş ekibi, Rhodolfo'nun oynayacağı 2 maçı seyredecek daha sonra da Gremio kulübü ile pazarlık masasına oturacak ve 4.5 milyon Euro civarında olan bonservisi indirmeye çalışacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş