Aslan geri sayımda

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın bu hafta transferde hareketli günler yaşaması bekleniyor. Önce taraftara ardından Cesare Prandelli'ye transfer sözünü yineleyen Başkan Ünal Aysal'ın savunma ve hücuma düşünülen takviyeleri bu hafta noktalaması bekleniyor.

Sarı - Kırmızılılar'ın transfer
önceliği olan savunma hattı için en ciddi aday Eder Balanta... Kolombiyalı oyuncuya yoğunlaşan Sarı - Kırmızılılar, River Plate'in istediği yüksek bonservis bedelini indirmeye çalışıyor. Galatasaray Eder Balanta'dan sonuç alamaması halinde rotasını Botafogo'lu Doria'ya çevirecek. Sarı - Kırmızılılar, savunmasını yabancı bir isimle takviye etmeyi planlarken takımın değişmez isimlerinden Semih Kaya'ya ra Juventus'un talip olduğu iddia edildi. Tuttosport gazetesi Semih Kaya'nın İtalya devinin listesinde yer aldığını öne sürdü.

Sarı - Kırmızılılar, savunma takviyesini tamamladıktan sonra forvet için girişimlerini hızlandıracak. Öte yandan Galatasaray'ın uzun zamandır gündeminde olan Mevlüt Erdinç'e İngiliz medyası Quens Park Rangers'ın talip olduğunu iddia etti... Mevlüt'ün menajerinin açıklamalarına yer veren SkySports, Fransa Ligi'nde ilk iki haftada attığı 3 golle yıldızlaşan Mevlüt'ün İngiliz ekibinin listesine girdiğini öne sürdürdü.