Aslan bu rakamlarla yenildi! İnanılmaz

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 2. haftası geride kalırken toplam 24 golün atıldığı mücadelelerde 4 takım evinde galip gelirken 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Haftanın deplasmanda gülen ekipleri ise Osmanlıspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor oldu.

Sahasında Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, 860 kez ile haftanın en çok topla buluşan takımı oldu. Sarı Kırmızılılar, başarılı pas istatistiğinde 573 isabetli pasla bu alanın da zirvesinde yer aldı. Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 25 kez ile de haftanın en çok şut çeken ekibi oldu.

Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, % 85.6 ile haftanın en yüksek pas yüzdesine sahip takımı konumundaydı. Siyah Beyazlılar, 22 çalım girişiminde bulunarak da haftanın en çok çalım deneyen ekibi oldu.

İstanbul'dan galibiyetle dönen Trabzonspor ise hücum bölgesinde % 77.9'luk pas isabet yüzdesi yakalayarak haftanın bu alanda zirvesine çıktı.

1-1 sonuçlanan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı 118 ile haftanın en çok ikili mücadeleye sahne olan karşılaşması olurken Fenerbahçe, 65 kez ikili mücadelelerden galip çıkarak haftanın bu alanda zirvesinde yer aldı. Sarı Lacivertliler, 9 başarılı çalımla da haftanın en çok çalım atan takımı olmayı başardı.

Geriye düştüğü maçta sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1 deviren Antalyaspor ise %72.7'lik şut isabet yüzdesi ile haftanın bu alanda zirvesinde yer aldı.