Aslan stoperini arıyor

Video yükleniyor...

Galatasaray transferde teknik direktör Cesare Prandelli'nin isteğiyle forvet ve stoper takviyesine yönelirken İtalyan teknik adamın savunmada öncelikle Doria ismi üzerinde durduğu ancak bu oyuncunun yüksek maaliyeti nedeniyle kiralama formülünün gündeme geldiği öğrenildi.

Prandelli'nin yönetime verdiği raporda gerekli şartların oluşturulması halinde  Doria ismi üzerinde ısrarla durduğu, bu transferin gerçekleştirilememesi halinde ise Eder Balanta ve Marcos Rojo isimlerini önerdiği belirtildi.

Yönetim
bu oyuncular için girişimlere başlamak için haftabaşını beklerken yüksek maaliyetler nedeniyle kiralama formülüne sıcak baktıkları, bonservis opsiyonuyla kiralayabilmek için kulüplerine sunulacak cazip teklifler hazırlanacağı ifade edildi.

Stoperin dışında forvet için de girişimlerini sürdüren sarı kırmızılıların takviyeleri 2. dönem kamp çalışmalarına yetiştirmeyi hedeflediği belirtilirken bu 2 mevkiiye yapılacak 2 transfer dışında kesinlikle yabancı oyuncu alınmayacağı vurgulandı.

Prandelli'nin de başkan Ünal Aysal'la yaptığı görüşmede bu mevkiler üzerinde durarak '' Forvet ve stoper takviyeleri bizim için çok önemli. Bu 2 mevkiye yapılacak isabetli 2 transfer bizim için yeterli. Bunun dışında takıma takviye için transfer yapılabilir ama yüksek maaliyetli başka isimlere ihtiyaç yok. Şu an hazır değiliz. Ama hazır olmak için 25 Ağustos'a kadar vakit var '' dediği öğrenildi.