"Arzu ettiğimiz takımı oluşturduk"

"Arzu ettiğimiz takımı oluşturduk"
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Uşak Sportif, alt yapıdan Fatih Taş, Mehmet Yılmaz ve Cemalletin Varol'ı, A takıma dahil etti.

Kulüp genel menajeri Fatihan Erdoğan, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, güçle bir takım kurduklarına inandığını söyledi.

Şu ana kadar 9 oyuncu transfer ettiklerini aktaran Erdoğan, alt yapıdan guard Fatih Taş, uzun forvet Mehmet Yılmaz ve forvet Cemalletin Varol'un bu sezon takımda forma giyeceğini belirtti.

Bir yabancı oyuncu daha transfer etmek istediklerini, ancak acele etmeyeceklerini kaydeden Erdoğan, "Paul Harris, D'angelo Harrison, Tyrone Johnson, Khem Birch, Watson ve Torku Konyaspor'dan Mesut Ademoğlu, TÜYAP Büyükçekmece'den Şahin Ekmen ve Trabzonspor Medical Park'tan Can Korkmaz ve Yunus Akçay ile anlaşmıştık. Alt yapıdan A takıma çıkardığımız üç oyuncu ile 12 kişilik kadroya ulaştık. Bir yabancı transferi daha yapabiliriz. Arzu ettiğimiz takımı oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Ligde iddialı bir ekip olacağız" dedi.

Erdoğan, takımın 10 Ağustos'ta toplanacağını ve antrenmanlara başlayacağını dile getirdi.

Kulüp Başkanı Arif Akçakaya da, yeni sezon için sürdürdükleri sponsorluk görüşmelerinden şu ana kadar sonuç alamadıklarını ifade etti.