"Artık kazanma zamanı"

"Artık kazanma zamanı"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Bursaspor'u yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde iki ve kupada bir olmak üzere üst üste 3 deplasman maçı oynadıklarını, takımın performansının sadece 2-0 kaybettikleri Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında beklentilerinin altında kaldığını belirtti.

Bursaspor'a karşı çok zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Özdilek, "Bursaspor karşısında kazanma odaklı olmalı ve kazanmalıyız. (Kazanmanın) Zamanı geldiğine inanıyorum. Bursaspor iyi bir ekip. Bu ligde kolay maç yok. Amacımız kazanmak olacak" dedi.

Takımda eksikliklerin olduğunu kaydeden Özdilek, "Ali Adnan milli takımda, önümüzdeki salı günü yarı final oynayacak, milli takım arasından sonra bizimle olacak, Bursaspor maçında olma şansı yok. Kıvanç'ın tedavisi yapıldı, sağlık durumu iyi, 4 günlük süre sonrasında durumu hakkında karar vermemiz mümkün. Oğuzhan'ın cezası bitti ve artık aramızda olacak, bu sevindirici" diye konuştu.

Hücumda biraz daha etkili olmaları gerektiğini vurgulayan Özdilek, "Yetenekleri üst düzey golcü oyuncular var. Gol önemlidir. Yediğimizden bir fazla atmak zorundayız. Bunu başarabiliriz. Sakatlıktan dolayı forvetlerin aramıza geç katılması bizi etkiliyor. Gelecek haftalarda görevlerini yapacaktır. Kweuke, Holosko, Deniz, bu ligde çok iyi işler yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Özdilek, Bursaspor karşısında iç sahada oynamanın avantajını kullanmak istediklerini belirterek, seyirci desteğinin önemli olduğunu kaydetti.

Çaykur Rizespor, bu sezon ligde yaptığı 3 maçın 2'sinden beraberlikle, 1'inden mağlubiyetle ayrılmıştı.