Arsenal planları belli!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Sivasspor galibiyetinin ardından gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevirilirken teknik direktör Cesare Prandelli'nin Sivasspor karşısında ilk 60 dakikalık bölümde oynanan futboldan memnun olduğu ve futbolcularından bu oyunu maçın geneline yaymalarını istediği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın futbolcularıyla yaptığı toplantıda Sivasspor maçını detaylı bir şekilde analiz ettikleri ve ilk bölümdeki futbolun kendilerine yakışan futbol olduğunun altını çizerek ''Koşan mücadele eden bir takım yaratmak amacımız. Bu doğrultuda bu futbolu oyun un geneline yaymak için çalışmalıyız'' diye konuştuğu öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın Arsenal karşısında  Melo'yu yine stoperde oynatacağı öğrenilirken kadroda fazla değişiklik yapmayı düşünmediği ifade edildi.

Kalabalık bir orta sahayla savunmaya destek vermeyi düşünen Prandelli'nin bu kez tek forveti tercih edeceği. Kanatlarda gelecek ataklarla gol arayacağı vurgulandı.

Sivasspor maçının ilk yarısında başına aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan ve ciddi bir probleme rastlanmayan Veysel'in durumunun da iyi olduğu ve Arsenal karşısında forma giyebilecek durumda olduğu vurgulandı.