Arsenal menajeri Wenger, Real Madrid'in yıldızı Isco'yu istiyor

Arsenal menajeri Wenger, Real Madrid'in yıldızı Isco'yu istiyor
Dünya devleri ara transfer döneminin sona ermesine günler kala kadrolarını güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. İngiliz ve İspanyol medyası Real Madrid, Arsenal, Liverpool ve Manchester United gibi devlerinin yapması muhtemel transferleri yazdı.

31 Ocak'ta sona erecek ara transfer döneminde yapılması beklenen transferler...

Arsenal, Real Madrid'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu Isco'yu kadrosuna katmak istiyor. Real Madrid'in iyi bir bedel karşılığı İspanyol oyununcunun satılmasına sıcak baktığı belirtiliyor.

Liverpool, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Alex Teixeira'yı kadrosuna katmak istiyor. İngilizlerin bu transfer için Shakhtar'a 25 milyon paundluk bir teklif yapacak. Suarez ve Sterling'i gönderdikten sonra forvet hattında istediği seviyeyi yakalayamayan Liverpool, bu transferde yalnız değil. Geçen sezon Premier Ligde şampiyon olmasına karşın bu sezon küme düşmemek için mücadele eden Chelsea'de gol sorununu Brezilyalı futbolcu ile çözmek istiyor.

Futbola geri dönmek isteyen ve şuan bir kulüpte sözleşmesi bulunmayan Emmanuel Adebayor'ın Crystal Palace ile anlaşmaya çok yakın. Futbol oynamayı çok özleyen Togolu golcünün eski günlerine geri dönmek istediği belirtildi.

Manchester United, Feyenoord'un 16 yaşındaki genç yeteneği Tahith Chong'u kadrosuna katmayı istiyor.

Devlerin transferde kadrosuna katmak istediği son oyuncu ise Jerome Sinclair. Liverpool'un 19 yaşındaki golcüsünü kadrosuna katmak isteyen devlerin 10 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

(Ligtv.com.tr)