"Arena'dan puanla döneceğiz"

"Arena'dan puanla döneceğiz"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maçtan puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.

Karşılaşmanın hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Topçu, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Haftayı Kayserispor galibiyetiyle tamamladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Topçu, 6. haftada Galatasaray ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatarak, "Rakibimiz de Trabzonspor'u yendi. İki galip takım karşı karşıya gelecek. Galatasaray iyi ve geniş bir kadroya sahip. Bizim için zor olacak ama zoru başarmak önemli. Zoru başarmak için de çok çalışmak gerekiyor. Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Abuda da Galatasaray maçından puan almak istediklerini anlatarak, "Zor bir deplasman. Galibiyeti unutarak önümüzdeki maçlara konsantre olmamız gerek. Amacımız Galatasaray karşısında da puan veya puanlar alıp üst sıralara tırmanmak" ifadelerini kullandı.

Erdem Şen ise Kayserispor galibiyetinden sonra Galatasaray karşısına daha öz güvenli çıkacaklarını vurgulayarak, "Eksikleri olabilir ama Galatasaray her zaman büyük takım. Kayserispor karşısındaki ciddiyet ve konsantrasyonla maça çıkıp, baskılı oynarsak puan veya puanlarla ayrılabiliriz" şeklinde görüş belirtti.