Arda Turan'da flaş gelişme!

Arda Turan'da flaş gelişme!
Atletico Madrid'de kulüp yönetiminin, takımdan ayrılacağı iddia edilen milli futbolcu Arda Turan'ın durumunu değerlendirmek için toplandığı iddia edildi.

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo ve yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil Marin'in, kulübün yeni hissedarlarından Wanda Grubu'nun yöneticileri ile hafta başında Çin'de yaptıkları toplantıdan döndükten sonra Madrid'deki ilk gündemlerinin Arda Turan olduğu belirtiliyor.

İspanyol basını, Arda Turan'ın, takımdan ayrılmak istediğini Atletico Madrid kulübü yöneticilerine telefonda ilettiğini öne sürdü. Marca radyosu, Arda'nın gitmek isteme sebepleri arasında teknik direktör Diego Simeone'nin kendisinden "çok talepkar olmasını" gösterdiğini iddia etti.

Atletico formasını 4 yıldır giyen ve 2017 Haziran ayına kadar İspanyol kulübü ile sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Arda'nın ayrılmak isteme kararını önümüzdeki günlerde değerlendirmeye devam edecek Atletico Madrid'in, her türlü durumda Türk futbolcunun 41 milyon avroluk bonservisini düşürmeyeceği ifade ediliyor.

Arda'nın takımdan ayrılması durumunda ise teknik direktör Simeone'nin, yönetimden milli futbolcunun yerine başka bir oyuncunun transfer edilmesini isteyeceği öne sürülüyor.

Bu arada sezonun tamamlanmasıyla birlikte A Milli Takım'ın kampına katılan Arda'nın, kendisiyle aynı durumda olan diğer takım arkadaşlarıyla birlikte Atletico Madrid'in yeni sezon hazırlıklarına geç katılacağı belirtildi. Atletico Madrid, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına 8 Temmuz'da Madrid'de başlayacak.