Arda Turan sakatlandı

Arda Turan sakatlandı
Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, sağ bacak kaslarında aşırı yüklenmeden kaynaklanan bir sakatlıktan dolayı Almanya'nın Wolfsburg takımıyla oynanacak hazırlık maçında yer alamayacak.
Wolfsburg ile yarın deplasmanda oynanacak hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Arda, takımdaki diğer sakatlık sorunu olan kaleci Jan Oblak ile birlikte Madrid'de bırakıldı. Son yıllarda oldukça sık yaşadığı, antrenmanlarda ve maçlarda aşırı yüklenmeden dolayı meydana gelen kas ağrıları tekrarlayan Arda Turan, son iki gündür takımdan ayrı çalışıyordu.

Arda'nın durumunun ciddi olmasa da tedbir amaçlı olarak kadro dışında tutulduğu öğrenildi. İspanyol basınındaki yorumlarda, Arda'nın, eski takımı Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında sahada gösterdiği yoğun çabanın faturasını ödediği ileri sürüldü.

Geçen sezonun lig şampiyonu Atletico Madrid ve Kral Kupası galibi Real Madrid'in karşı karşıya geleceği, yeni sezonun ilk kupası olan İspanya Süper Kupası'nın 19 Ağustos'ta Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak ilk ayağında, Arda Turan kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Arda sakatlık sorunu olmaması halinde 22 Ağustos'ta Vicente Calderon Stadı'ndaki rövanş maçında oynayabilecek.