Antalyaspor'un hedefindeki ikili

Antalyaspor'un hedefindeki ikili
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Bosna Hersekli sol bek Josip Kvesic ve Kamerunlu ön libero Eyong Enoh'u kadrosuna katmak istiyor.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un hareketli bir transfer dönemi geçirdiğini, çok transfer yapıyor gibi gözükseler de ihtiyaç duydukları futbolcuları renklerine kattıklarını ifade etti.

Gencer, 3-4 oyuncu daha alarak transferi kapatmak istediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bir stoper transferi gerçekleştireceğiz. Sol kanat için Josip Kvesic'i alacağız. Zeljeznicar kulübüyle yazışmalar yapıldı. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Haftaya Antalya'ya getirmeyi hedefliyoruz. Bunun dışında Kamerunlu futbolcu, Standard Lüttich takımında forma giyen Eyong Enoh ile görüşmelerimiz var. Eto'o'nun milli takımdan arkadaşı Enoh, Antalyaspor'a gelmek istiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Olumsuz bir şey olmamasına rağmen bizim şartlarımızın oluşması için bekliyoruz."

Eksik mevkilere transfer yapma gayretinde olduklarını vurgulayan Gencer, her bölgede 2 futbolcunun bulunması ve kadronun 25-26'yı geçmemesini amaçladıklarını kaydetti.

Şu an kadrolarında 28 futbolcu bulunduğunu bildiren Gencer, "Yavuz Özsevim, Adem Alkaşi, Atakan Cangöz, Bahadır Öztürk, Çağrı Yarkın, Ahmet Özden'e kulüp bulmalarını söyledik. Yavuz, büyük ihtimalle Alanyaspor ile anlaşma imzalayacak. Bu durumda kadromuz 22 kişiye düşecek" ifadelerini kullandı.

Gencer, Lamine Diarra'nın başka takıma gönderileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını, futbolcularının Antalyaspor'da mutlu olduğunu, takımdan ayrılma gibi bir düşüncesi bulunmadığını sözlerine ekledi.