Antalyaspor'dan TFF'ye başvuru

Antalyaspor'dan TFF'ye başvuru
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un, sezon başında Gençlerbirliği ve Eskişehirspor karşılaşmalarını deplasmanda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğu bildirildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon maçlarını yeni yapılan 33 bin kişilik stadyumda oynamak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Stadyumda herhangi bir sıkıntı yok. Koltuklarının da en kısa sürede tamamlanması ve passolig sistemine uyarlanması planlanıyor ama her ihtimale karşı ligin 2. ve 4. haftasında iç sahada oynayacağımız Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarını deplasmanda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduk."

Başkan Gencer, sezon hazırlıklarını sürdüren takımda Oğuz Mataracı hariç eksik bulunmadığını söyledi.

İlk kamp döneminin başarılı geçtiğini dile getiren Gencer, "Oğuz, rahatsızlığı dolayısıyla İstanbul'a gitti, ameliyat olacak. Onun haricinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Hocanın verdiği rapor doğrultusunda takımdan gidecekler belirlendi ve onlara takım bulmaları gerektiği bildirildi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sezon hazırlıkları kapsamında ilk kamp dönemini Davraz'da yapan Antalyaspor, kente döndü. Ramazan Bayramı dolayısıyla 3 gün izin yapacak kırmızı-beyazlılar, 19 Temmuz Pazar günü Afyonkarahisar'da ikinci kampına başlayacak. Afyon Futbol Festivali'ne katılacak Antalya ekibi, buradaki çalışmalarını 3 Ağustos'ta tamamlayacak.