Antalyaspor - Osmanlıspor:0-0 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor evinde Osmanlıspor'la 0-0 berabere kaldı.

Sezonu Eto'suz açan Antalyaspor karşılaşmaya etkili başladı ancak Osmanlıspor kalecisi Karcemarskas'ı geçemedi. Karşılaşmanın 37. dakikasında Antalyaspor kalecisi Fornezzi ceza sahası dışında Webo'yu düşürdü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyondan sonra maçta gerginlik arttı ve sonrası maçın hakemi Alper Ulusoy yaptığı itirazlar sonrasında Jose Morais'i tribüne gönderdi ve ilk yarı 0-0'lık skorla sona erdi.

İkinci yarıda da etkili fırsatlar yakalayan Antalyaspor sonucu değiştiremezken Osmanlıspor'da ataklarını golle sonuçlandıramadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

ANTALYASPOR - OSMANLISPOR: 0-0

STAT: Antalya

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Aleks Taşçıoğlu, Volkan Narinç

ANTALYASPOR: Fornezzi, Rıdvan Şimşek, Celustka, Diego, Motta, Zeki Yıldırım, Charles, Makoun (Dk. 38 Ozan Evrim Özenç), Yekta Kurtuluş, Danilo (Dk. 72 Rennie), Mbilla (Dk. 84 Emre Güral)

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven (Dk. 70 Rusescu), Musa Çağıran, Delarge, Ndiaye, Erdal Kılıçaslan (Dk. 79 Muhammed Bayır), Webo (Dk. 83 Diabate)

KIRMIZI KART: Dk. 37 Fornezzi (Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 18 Danilo, Dk. 45+3 Emre Güral (yedek kulübesinde), Dk. 81 Rıdvan Şimşek ve Diego (Antalyaspor), Dk. 45+3 Vrsajevic, Dk. 61 Numan Çürüksu, Dk. 66 Prochazka (Osmanlıspor)




Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti ve sonucu

Gençlerbirliği - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Kayserispor - Akhisar Belediyespor maç özeti ve sonucu
  

Antalyaspor - Osmanlıspor maç özeti ve sonucu