Antalyaspor - Fenerbahçe maçının özeti burada!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçında Fenerbahçe, Antalyaspor'u 1-0 mağlup oldu... Sarı lacivertliler 10 maç sonra mağlup olurken zirve yarışında yara aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, hafta içinde oynanan UEFA Avrupa Ligi'ndeki Feyenoord maçına ilk 11'de çıkan Van Persie'yi 18 kişilik kadroya almazken, onun yerine Volkan Şen'e görev verdi. Hollandalı teknik adam, Antalyaspor'a karşı forvet hattında yine Sow'u oynattı.

Antalyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay ise, geçen hafta ligde Medipol Başakşehir maçının 11'ine göre 3 değişiklik yaptı. Teknik direktör Çalımbay, hafta içi antrenmanda ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve cuma günü menisküs ameliyatı olan Ferhat Kaplan'ın yerine kalede Fornezzi'ye görev verdi. Çalımbay, orta sahada Charles'ın yerine Yekta Kurtuluş'u, sağ kanatta ise Motta'nın yerine Mbilla'yı ilk 11'de oynattı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Samuel Eto'o ile iki defa gole yaklaşan Antalyaspor önünde Fenerbahçe hücumda çoğalmakta güçlük çekti. Ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya vites artırarak başlayan sarı lacivertliler, Lens ile gole çok yaklaştı. Hollandalı yıldızın frikiğinde top üst direğe çarpıp auta çıktı. Pozisyonlardan sonra Sow ve Alper ile iki penaltı itirazında bulunan sarı lacivertliler, 65. dakikada golü kalesinde gördü. Yekta Kurtuluş'un uzak sert şutunda top ağlarla buluşurken, Antalyasporlu oyuncular golden sonra polisimize koştular. 74. dakikada Fenerbahçe maçta ikinci kez direğe takıldı. Sow'un ortasında Josef de Souza'nın jeneriklik volesi direkten auta çıktı. 81. dakikada Fenerbahçe'nin Sow ile bulduğu röveşata golü, Cüneyt Çakır tarafından faul gerekçesiyle iptal edildi.

Bu skorun ardından Fenerbahçe 25 puanda kalırken, son 6 maçta 16 puan toplayan Antalyaspor ise 19 puana çıktı.


ANTALYASPOR - FENERBAHÇE: 1-0

STAT: Antalya

HAKEMLER:
Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

YAYIN:
Lig TV

ANTALYASPOR:
Fornezzi, Celustka, Chico, Diego, Sakıb Aytaç, Zeki Yıldırım, Yekta Kurtuluş (Dk. 88 Horic), Danilo (Dk. 90 Serdar Özkan), Deniz Kadah, Mbilla, Eto’o (Dk. 90+4 Rıdvan Şimşek)

FENERBAHÇE:
Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 69 Fernandao), Volkan Şen, Lens (Dk. 76 Aatif Chahechouhe), Sow

GOL:
Dk. 65 Yekta Kurtuluş (Antalyaspor)

SARI KARTLAR:
Dk. 4 Diego (Antalyaspor), Dk. 87 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Bursaspor maç özeti ve sonucu


Galatasaray - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu


Kardemir Karabükspor - Aytemiz Alanyaspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor maç özeti ve sonucu

Atiker Konyaspor - Kayserispor maç özeti ve sonucu