Antalyaspor Başkanın Gencer'den Eto'o ve Beşiktaş açıklaması

Antalyaspor Başkanın Gencer'den Eto'o ve Beşiktaş açıklaması
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yıldız futbolcuları Samuel Eto'o'nun transferiyle ilgili hiçbir kulüple görüşmediklerini söyledi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından kendisine "yılın başkanı", oyuncuları Samuel Eto'o'ya da "yılın transferi" ödülü verildiğini hatırlattı.

Bu tören için Ankara'ya gittiğini belirten Gencer, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay ile çekilen fotoğraflarının bazı medya kuruluşları tarafından "Samuel Eto'o pazarlığı" şeklinde yansıtıldığını ifade etti.

Atalay ile iyi arkadaş olduklarını dile getiren Gencer, "Beşiktaş'ın asbaşkanı Deniz Atalay ile kahve sohbeti için bir araya gelmiştik. Yıldızımız Eto'o ile de tanışmak istedi. Transfer görüşmesi falan olmadı. Eto'o'nun transferiyle ilgili hiçbir kulüple görüşmüyoruz. Dostane bir sohbet oldu." dedi.

Eto'o ile 2 yıl daha sözleşmelerinin bulunduğuna dikkati çeken Gencer, şunları kaydetti:

"Teknik direktörümüz Jose Morais ile bir yıl daha sözleşmemiz var. Sezon sonunda sözleşmesi biten ve devam eden oyuncularımız var. Yönetim olarak takımda kalmasını ve gitmesini istediğimiz oyuncular bulunuyor. Bunu Eto'o için söylemiyorum, genel olarak söylüyorum. Kim olursa olsun, değerini bulduktan sonra satılmayacak oyuncu yoktur. Sezon biter, futbolcularımızla ilgili transfer görüşmeleri başlar ama şu an değil."

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş haberleri

Antalyaspor haberleri

Spor Toto Süper Lig

Puan Durumu