Antalyaspor 49 yaşında

Antalyaspor 49 yaşında
Antalyaspor Kulübü'nün kuruluşunun 49'uncu yıldönümü dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki gerçekleştirilen iftara AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kulüp, dernek, vakıf yöneticileri, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, taraftar temsilcileri, çeşitli branşlarda mücadele eden sporcular ile antrenörler katıldı.

Kırmızı-beyazlı ekibin, bu sezon tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkarak hak ettiği yere yükseldiğini vurgulayan Muammer Türker, kentte yılda yaklaşık 2 bin futbol takımının kamp yaptığına dikkati çekti.

Güney Amerika, Uzak Doğu, Avrupa ve Türkiye'den birçok futbol takımının Antalya'da kamp yaptığını vurgulayan Türker, "Bu 2 bin kamp, Antalya'nın bir takımının en azından Süper Lig'de olması gerektiğini bize söylüyor" dedi.

"Türkiye'nin beşinci büyük metropolünün bu kadar hareketli, dinamik bir kentin bir takımının Süper Lig'de olmaması bir eksiklikti" diyen Muammer Türker, "Yapımı tamamlanmak üzere olan yeni stadımızla daha güzel ortamlarda, yeni sezonda başarılı maçlara imzalar atacağız. Statla ilgili eksikliklerin giderilmesi noktasında, geçtiğimiz 10 gün içerisinde kulüp yöneticilerimizle birlikte adeta mekik diplomasisi yaşadık. Antalyaspor, yeni sezona, yeni stadında oynayarak başlar diye ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Derneği Başkanı Nafiz Tanır da kulübün gelecek yıl 50'nci kuruluş yıl dönümünün kutlanacağını anımsatarak, "Hep beraber büyük Antalyaspor için el ele" diye konuştu.