Antalya'dan bir çılgın transfer daha!

Video yükleniyor...

Flaş transferleriyle adını dünyaya duyuran Antalyaspor'da çalışmalar devam ediyor. Gündemdeki son isimler St. Etienne'den Clerc ve Monaco'lu golcü Dimitar Berbatov.
 
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Kırmızı-Beyazlı takımın hemen her transferinde yer alan menacer Metin Korkmaz ile birkaç gün önce Fransa’ya gitmişti. Gencer ve Korkmaz’ın, Saint-Etienne’de forma giyen François Clerc transferini bitirmek için bu seyahati düzenlediği ortaya çıktı.

Antalyaspor Yönetimi, Saint-Etienne takımıyla sözleşmesi sona eren deneyimli defans oyuncusuyla dün bir araya geldi. Transfer için önemli aşamaların kaydedildiği öğrenildi. Gencer, oyuncuyla görüştükten sonra son olarak Monaco’da forma giyen 34 yaşındaki golcü Dimitar Berbatov’un menaceriyle de bir araya gelerek şartlarını öğrendi.

Serdar Taşçı da listede
Yönetim, Egemen’in İsviçre 2. Lig ekiplerinden Will 1900 ile 2 yıllığına anlaşmasının ardından gözünü diğer isimlere dikti. Defansın ortasına yapılacak takviye için öncelik Spartak Moskova’da forma giyen 28 yaşındaki Serdar Taşçı’da. Yusuf Şimşek bu oyuncuyu çok istiyor.

Valdes’te sona doğru
Dünyaca ünlü kaleci Victor Valdes’i de transfer etmeyi hedefleyen Kırmızı-Beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer, Fransa’da Valdes’in menacerleriyle de görüştü. Gencer’in toplantıda ekonomik şartlardaki farklılıkları giderip, Valdes transferini gerçekleştirmeyi istediği öğrenildi. Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Valdes’e teklif yapıldı. Fiyat farklılığı var. Gerçekleşme ihtimali yüksek. Stoper mevkii için de yurt dışında forma giyen, görüştüğümüz Türk futbolcular var. Şu an için kesinleşmiş bir isim yok” dedi. 

Kaynak: Fanatik