Antalya taktik çalıştı

 Antalya taktik çalıştı
Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdürüyor.

Afyon Summer Futbol Fest 2015 turnuvasındaki son maçını bu akşam Fransız temsilcisi Olympique Marsilya ile oynayacak kırmızı-beyazlılar, karşılaşma öncesi Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde çalışma yaptı.

Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman, taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

Antrenmanda, arka adalesinde çekme olan yeni transfer Dejan Lazerevic ile teknik direktör Şimşek tarafından dinlendirilen Sakıb Aytaç, Emrah Başsan, Kadir Bekmezci ve M'Billa Etame takımdan ayrı çalıştı.

Kırmızı-beyazlılarda yeniden anlaşma sağlanan ve Afyonkarahisar'a gelerek takıma dahil olan deneyimli oyuncu Sezer Bodur, antrenmana çıktı.

Eto'o ve Kvesic bekleniyor
Yurt dışında olduğu için takımın Afyonkarahisar kampına katılamayan Samuel Eto'o'nun, yarın akşam kente gelerek kampa dahil olacağı bildirildi.

Kamerunlu dünyaca ünlü futbolcunun, Antalyaspor'un 3 Ağustos'a kadar sürecek Afyonkarahisar kampında takımla çalışmalara katılacağı belirtildi.

Öte yandan kırmızı-beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı Bosna Hersekli sol bek Josip Kvesic ile de bir iki gün içinde sözleşme imzalanacağı, bu oyuncunun da kampa dahil olacağı öğrenildi.
-reklam01-