"Anlayışımız galibiyet üstüne"

"Anlayışımız galibiyet üstüne"
PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktör Bayram Bektaş, Yeni Malatyaspor maçına ilişkin "Bizim futbol anlayışımız galibiyet üstünedir. Tek hedefimiz Malatya'dan galip dönmektir'' dedi.

Hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesi kulüp tesisinde basın toplantısı düzenleyen Bektaş, eksik futbolcu bulunmayan takımının iyi durumda olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor ile oynanacak maçın PTT 1. Lig'in en büyük derbisi olduğunu savunan Bektaş, ''Geçmişten gelen rekabet nedeniyle çok büyük bir anlam taşıyor. Bunun da bilincindeyiz. Malatyaspor iyi takım, son üç haftadır yenilmeyen bir takım'' diye konuştu.

Maçın analizini en iyi şekilde yaparak, futbolculara anlattıklarını kaydeden Bektaş, şöyle devam etti:

''Benim için de onlar için de her maçın önemi aynıdır. Ben hep galibiyet için oynarım. Derbilerin atmosferi farklıdır. Bu tabii ki ayrı bir zevk katar ama çok fazla futbolcuların üzerinde baskı kurmadan yapmak lazım. Yabancı futbolcularımız böyle şeyleri fazla yaşamıyor. Bizim futbol anlayışımız galibiyet üstünedir. Tek hedefimiz Malatya'dan galip dönmektir."

Futbolcu görüşleri

Elazığspor'un defans oyuncusu Mehmet Yiğit, iki güzide kulübün mücadelesinin olacağı belirterek, şunları dile getirdi:

''Önümüzdeki Yeni Malatyaspor maçı neyse, ondan sonraki maç da aynı önemi taşıyor. Bizim bir hedefimiz var. İnşallah en kötü ihtimalle play-off oynayacağız diye düşünüyoruz. Bu hafta iyi bir maç olacak. Fakat şu anda ülkemizde terör olayları var. Askerlerimiz, polislerimiz şehit oluyor. Onun için biraz daha güzel bir havada geçmesini diliyorum.''

Önemli ve zor bir derbi oynayacaklarının farkında olduklarını aktaran orta saha oyuncusu Tunus asıllı Lamjed ise maça iyi hazırlandıklarını işaret ederek, "Maça iyi konsantre oluyoruz. Taraftarımızın da bu derbiyi kazanmamızı beklediğini biliyoruz. Derbide 3 puanı alacağız'' diye konuştu.