Anadolu Efes'ten sosyal sorumluluk projesi

Anadolu Efes'ten sosyal sorumluluk projesi
THY Avrupa Ligi takımlarından Anadolu Efes, 8 hafta süren sosyal sorumluluk projesi "Euroleague One Team" çalışmaları kapsamında Tozkoparan Ortaokulu öğrencilerini basketbolla buluşturdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, lacivert-beyazlıların organizasyon kapsamında Anadolu Efes'in altyapı antrenörlerinden Cenk Yıldırım, Berat Şakrakdil ve Efe Şen'in yanı sıra Euroleague One Team elçisi Cedi Osman'ın da eğitimlere katıldığı bildirildi.

Erken yaşta okulu terk etme sorunuyla ilgili farkındalık oluşturmak için düzenlenen One Team Projesi’ni değerlendiren Anadolu Efes'in milli oyuncusu Cedi Osman, "Öğrenci arkadaşlarımızla basketbol ve hayat deneyimlerimizi paylaşırken okulda edinilen bilgilerin insan hayatındaki önemini vurguladık. Çünkü okul, bir öğrencinin olabileceği en doğru ve en güvenli yer. Bu nedenle yaptığımız çalışmalarla öğrenci arkadaşlarımızın gelecek planı oluşturmalarına katkı sağlamamız bizi çok mutlu etti" değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Efes 14 Yaş Altı Takımı'nın antrenörlüğünü ve Pertevniyal A Takımı'nın yardımcı antrenörlüğünü yürüten Cenk Yıldırım projenin önemine dikkati çekerek, "One Team çalışmalarımızda sıradan bir basketbol eğitiminin ötesine geçerek, öğrenci arkadaşlarımızın kişisel gelişimlerine destek olmaya çalıştık. Özellikle başarının, paylaşarak ve kararlılıkla geleceği olgusunu aktarırken öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerine de özen gösterdik" ifadelerini kullandı.