Altunsoy mutlu

Altunsoy mutlu
Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Eskişehirspor ile prestij açısından önemli bir maça çıktıklarını belirterek, maçın sonunda kazanılacak paranın kulüplere önemli bir ekonomik gelir sağlayacağını bildirdi.

 
Tokatspor gibi Anadolu kulüpleri için bu tür gelirler çok önemli olduğunu anlatan Altunsoy, şöyle devam etti: ''Kupada geçen yılda oynadık. Hemen hemen aynı gruptu. Eskişehirspor, Fenerbahçe bizim grubumuzdaydı. Geçen yıl 1 puanla, bu yıl 4 puanla bitirdik. Demek ki üstüne bir şeyler koyarak gitmeyi beceriyoruz. Bugün özellikle ikinci yarıda takımın ortaya koyduğu performanstan son derece memnunum. Maç trafiği çok yoğun olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Tokatspor'u en iyi şekilde temsil eden futbolcularımı yürekten kutluyorum. Kupa defterini bugün kapatıyoruz. İlk 20 dakika hariç kalan 70 dakikada maçı Tokatspor'un hak ettiğini düşünüyorum. İki güzel gol attık. Atılan gollerin oynamak istediğimiz takım kurgusuna uygun olarak gelmesi bizi daha mutlu etti. Amacımız ilk etapta gruplara kalmaktı. Önce bunu başardık. Sonraki hedefimiz şirin bir orta Anadolu kenti olan Tokat'ı tanıtmak ve gündeme oturtmaktı. Bunu yaptığımıza inanıyorum. Galibiyet camiaya hayırlı olsun.''
 
Tokatsporlu futbolcu Ersan da takımın güzel oyununu futbolu çirkinleştirmeden herkese göstermek istediklerini belirterek, ''Kupa maçlarının kentin tanıtımı için önemli bir etkisi vardı. Yaptığımız son maçta kupada neler yapmak istediğimizi Türkiye'ye göstermiş olduk. İyi bir imaj bıraktığımızı düşünüyorum. Bundan sonra hedefimiz lig'' dedi.
 
Futbolcu Aşkın da gruptan çıkmayı hedeflediklerini belirterek, ''Geçen haftaki Altay maçını talihsiz bir şekilde kaybettik. Tokatspor'un neler yapabileceği ortada. Gruptan çıkmak isterdik ama olmadı. Bundan sonra Bank Asya'ya çıkmak için her şeyi yapacağız'' dedi.