Altınordu'dan anlamlı hareket

Altınordu'dan anlamlı hareket
Altınordu Kulübünün Torbalı'daki tesislerine "Taçsız Kral" lakabıyla bilinen Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmaz ismi Metin Oktay'ın ismi verildi.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan yazısında, mali sorunlarla boğuşan Galatasaray'ın en büyük gelir umudunun İstanbul Riva ve Florya arsaları için Emlak Konut GYO ile anlaştığını öğrendiğini belirtti.

Artık Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nin olmayacağını bildiren Özkan, Florya'da apartmanlar dikilse bile adının "Metin Oktay" olmayacağını ancak Galatasaray yönetiminin Metin Oktay'ın ismini yaşatmak için hamleler yapacağını vurguladı.

Özkan, bunun üzerine tesislerden birinin ismini Metin Oktay olarak değiştirebileceğini düşündüğünü aktararak, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren, Torbalı’daki Altınordu Tesislerimizin adı 'Altınordu Metin Oktay Tesisleri' oldu. Çok mutluyum. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusunun ve belki de en iyi yürekli insanının adını 14 ila 19 yaş arasında, futbol mesleğini öğrenmek için canla başla çalışan evlatlarımızın 24 saatlerini geçirmekte oldukları, 'hayatımın projesi' olan bu tesislerimize vermekten dolayı çok ama çok mutluyum. Türk futboluna hayırlı olsun."