Alpay Özalan söz verdi

Alpay Özalan söz verdi
PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular, antrenman öncesi teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleriyle bayramlaştı. Toplam 25 futbolcunun katıldığı idman, 1 saat sürdü.

Antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Alpay Özalan, Eskişehirspor'un taraftarı ve camiasıyla Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden olduğunu ve bulunduğu konumu hak etmediğini söyledi.

Eskişehirspor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Özalan, "Tekrar yukarıya çıkmak için buradayız. Eskişehirspor'u Süper Lig'e çıkarmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu konuda Eskişehirspor taraftarına söz veriyorum." dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Özalan, şunları kaydetti:

"Başkanımız bu konuda yoğun mesai harcıyor. PTT 1. Lig'i çok iyi biliyorum. 5-6 nokta atışı transfer yapmayı düşünüyorum. Ben kaybetmeye tahammül edemiyorum. Bunu oyuncularıma aşılayacağım. Eskişehirspor taraftarının hiç şüphesi olmasın, onlar için elimden geleni yapacağım.''

Alpay Özalan, takımın kamp programına da değinerek, ''Eskişehir'de 4 günlük bir antrenman programımız var. Daha sonra 11 gün Kızılcahamam'da, temmuz ayı sonunda da Hollanda'da kampa gireceğiz. Son kampımızda takımımızın iskeleti netleşecek." diye konuştu.

Erdoğan: ''5-6 futbolcu ile görüşmelerimiz son noktaya geldi''

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan ise kulüp başkanı Halil Ünal'ın transfer konusunda yoğun mesai harcadığını bildirdi.

Erdoğan, 5-6 futbolcunun transferi konusunda son aşamaya geldiklerini anlatarak, "Eskişehir'e layık, Eskişehirspor formasını taşıyabilecek, 10 aylık misafirlik dönemimizi bitirecek transferleri yapacağız." ifadelerini kullandı.