Almanya'dan Arjantin'e gözdağı!

Video yükleniyor...

Arjantin karşısında 7-1'lik ezici bir üstünlük kuran Alman Milli Takımı Arjantin'le mücadele edeceği final maçının öncesinde basın toplantısını düzenledi. Yardımcı antrenör Hans-Dieter Flick, Miroslav Klose ve Benedikt Hoewedes final ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kupayı almalarına sadece bir maç kaldığını belirterek konuşmasına başlayan Hans-Dieter Flick "Finalde Hollanda veya Arjantin karşısında mücadele etmek bizim için önemli değil. Sonuçtan çok memnunuz çünkü Güney Amerika'da bir Güney Amerika takımıyla karşılacak olmak çok güzel" ifadelerini kullandı.

Miroslav Klose ise Brezilya karşısında aldıkları galibiyetten memnun olduğunu belirtti ve "Şimdi Arjantin'le oynayacağımız final maçına odaklanmalıyız. Bu maçta %100'ümüzü ortaya koymalıyız. Bu bizim için değerlendirmemiz gereken büyük bir fırsat. " şeklinde konuştu.

Dünya Kupasında attığı 16. golle Ronaldo'nun rekorunu kırması ile ilgili sorulan soruya ise " Rekorunu kırdığımda o da stadyumdaydı. Bana önceden 15'ler kulübüne hoş geldin demişti. Şimdi de ben 16'lar kulübündeyim ve herkesi buraya beklerim"  şeklinde cevap verdi.

Klose'den sonra açıklamalarda bulunan Almanya'nın defans oyuncusu Benedikt Hoewedes şu ana kadar turnuvanın tüm maçlarında forma giymenin kendisi için çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasında "Finale ulaşmamızda katkım olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı çok mutluyum. Kupayı eve götürmek için önümüzde son bir maç kaldı. Zaten iyi olan performansımızı daha da zenginleştirmeli ve bize güvenen taraftarları hayalkırıklığına uğratmamalıyız" şeklinde konuştu.