Ali Koç başkanlık adaylığını açıkladı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe’nin eski yönetimlerinde görev alan Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği’nde yapılan toplantıda ilk seçimde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Derneğin başkanlığını de üstlenen Ali Koç'un bugün gerçekleştirilen bir toplantıda, "Kongre olduğu takdirde başkanlığa adayım." dediği aktarıldı.

1907 Fenerbahçeliler Derneğinin internet sitesinde yer alan açıklamada, Ali Koç'un, şartlar ne olursa olsun herkesi Fenerbahçe'ye destek olmaya çağırdığı belirtilerek, şu ifadeleri kullandığı kaydedildi:

"Kulübümüzün 2015 yılında gerçekleşen genel kurul toplantısında, elimizi taşın altına koyma vaktinin geldiğini söylemiştim. Bugün de sözümün arkasındayım. Sağlığım el verdiği takdirde, şartlar ne olursa olsun, kongre olması halinde ya da kulübümüzün 2018 yılı mayıs ayında yapacağı olağan genel kurulda adaylığımı koyacağım. Bunun dışında duyacağınız hiçbir söze itibar etmeyiniz. İşler yolunda gitmediği dönemlerde kongre çığırtkanlığı yapmayı hiçbir zaman doğru bulmadım, bulmuyorum. Her zaman olduğu gibi Fenerbahçemizin ve yönetim kurulumuzun yanındayız. Hep destek, tam destek."