Alanyaspor'da çifte transfer

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor, Çek kaleci Zdenek Zlamal ve İranlı forvet Sajjad Shahbazzadeh'i transfer etti.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un transfer gündeminin yoğun geçtiğini söyledi. Takımın Davraz'daki ilk kamp çalışmasını tamamladığını hatırlatan Çavuşoğlu, 28 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda ikinci etabın başlayacağını anlattı.

Çavuşoğlu, sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, "Öncelikle İran'dan transferimiz Sajjad Shahbazzadeh ile görüşmüştük ama kulübü Esteghlal ile ilgili bonservis sıkıntımız vardı. Onu da kendisi giderdi. Kardeşimizin, Alanyaspor'a çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine birçok takım talep olmasına rağmen Alanyaspor'u tercih etti." dedi.

Transferlerden bir diğerini de kaleci mevkisine yaptıklarını dile getiren Çavuşoğlu, Zlamal'ın Alanyaspor'a katkı sağlayacağını vurguladı.

Başkan Çavuşoğlu, transferi henüz tamamlamadıklarını dile getirerek, kamp raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak oyuncularının olacağını da sözlerine ekledi.

"Umarım iyi bir sezon geçiririz"
İranlı 26 yaşındaki Sajjad Shahbazzadeh ise Alanyaspor'a transfer sürecinin uzun sürdüğünü söyledi.

İran'ın en büyük takımlarından Esteghlal'in son dakikaya kadar kendisini bırakmak istemediğini ifade eden Shahbazzadeh, "Bu benim için bir onur. Onlara da teşekkür ediyorum. Alanyaspor'a da bu süreçteki sabrından dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğim için Alanyaspor'u tercih ettim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ne kadar büyük bir takıma geldiğimi biliyorum. Umarım iyi bir sezon geçiririz." diye konuştu.

Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımlarından Bohemians 1905'ten transfer olan 30 yaşındaki kaleci Zdenek Zlamal ise Alanyaspor ile Süper Lig'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Süper Lig'de mücadele etmenin kendisi için büyük bir şans olduğunu kaydeden Zlamal, "Türkiye liginin büyük bir lig olduğunu biliyorum. Bu benim için şans. En iyi oyunumu ortaya koyacağım." ifadelerini kullandı.

Shahbazzadeh ve Zlamal, konuşmaların ardından ikişer yıllık sözleşmeye imza attı.