Akigolar hedefi belirledi

Akigolar hedefi belirledi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Erzurum'da kamp çalışmalarına başladı.

Teknik direktör Cihat Arslan yönetimindeki yeşil-siyahlı ekip, Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ilk antrenmanını yaptı.

Cihat Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'daki kamp çalışmalarının 9 gün süreceğini belirterek, "Güzel bir kamp dönemini geçirme niyetindeyiz" dedi.

Erzurum'da geçen yıl 19 gün kamp yaptıklarını anımsatan Arslan, şunları kaydetti:

"Geçen yıl verimli bir kamp geçirildiği için kulüp olarak biz bu yıl da aynısının devamını istedik. Hedeflerimiz var. Süper Lig çok kolay değil, bilhassa bizim gibi takımların gerçekçi hedef koyması daha zor. Hele bu yabancı sayısının arttırılmasından sonra... Geçen yıl ligi iyi yerde bitirdik, bu sene onun bir üstüne, iki üstüne daha çıkabilirsek bizim için gerçek bir başarı olacak."

Arslan, yeni transferler İbrahim Halil Çolak ile Hasan Kabze'nin antrenmana katıldığını belirterek, "Bir oyuncuyla daha anlaştık. O da çarşamba sabahı aramızda olacak. Dört yabancı daha aramıza katılacak. Yönetim kurulu onunla ilgili çalışma yapıyor. En kısa sürede onları da alıp, bu kamp dönemine yetiştirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.